-->

Raphaëlla Deuringer poseert in strak kleedje waar haar borsten bijna uitfloepen

Raphaëlla Deuringer poseert in strak kleedje waar haar borsten bijna uitfloepen
Maandag 14 November 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Raphaëlla Deuringer plaatst opnieuw enkele sexy plaatjes op sociale media. Ze krijgt al snel heel wat reacties van haar volgers, want ze ziet er weer stralend ziet.

Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door ‘Love Island’. Ze nam zelfs twee keer deel aan het programma, maar een vriendje heeft ze er niet gevonden. Sommigen kennen Raphaëlla dan weer als de vriendin van profvoetballer Dante Vanzeir, maar die twee zijn ondertussen ook al even uit elkaar.

Op sociale media heeft de realityster heel wat volgers. Dat komt omdat ze geregeld ook wel eens meer gewaagde plaatjes van zichzelf durft te posten. Zo krijgen we deze keer enkele kiekjes te zien van haar avondje uit in een club in Brussel. Wat vooral opvalt, is haar strakke outfit waarmee ze haar boezem in de kijker zet.

Haar volgers vinden alvast dat ze er heel goed uitziet. “Knap lieverd”, “Een beeldmooie vrouw ben jij”, “Te mooi”, “Een echte droomvrouw”, “Super”, “Heel knap”, “Wat een mooie foto’s van jou”, “Beauty”, “Sexy” en “Boobies”, reageren ze onder meer.

TAGS  I  Raphaëlla Deuringer  I  Love Island