-->

Pommeline uit 'Temptation Island' opnieuw naar het ziekenhuis: "Weer terug hier"

Pommeline uit 'Temptation Island' opnieuw naar het ziekenhuis:
Maandag 14 November 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eerder deze maand deelde Pommeline Tillière al minder goed nieuws over haar gezondheid. Nu meldt de realityster op sociale media dat ze weeral in het ziekenhuis zit.

Pommeline Tillière, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, sukkelt de laatste tijd met haar gezondheid. De realityster kampt al langer met een chronische darmziekte, maar daar heeft ze nu opnieuw bijzonder veel last van. Eerder deze maand deelde ze nog een video waarin ze bekende dat het echt niet goed ging met haar.

“Ik ben vorige week met spoed naar de specialist gemoeten om te zeggen dat ik mij niet goed voel, dat er iets mis is en dat ik dringend onderzocht moet worden”, vertelde ze toen. Niet veel later heeft haar specialist gezegd dat ze van pilletjes moet overschakelen naar baxters die ze maandelijks in het ziekenhuis moet gaan halen.

“Hopelijk slaat het aan”, zei Pommeline toen nog. Nu is ze opnieuw in het AZ Jan Palfijn te Gent, want ze moet opnieuw een baxter toegediend krijgen. “Terug voor mijn Entyvio deel 2”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. Vervolgens krijgen we ook nog een plaatje te zien van het infuus.