-->

Leontine Ruiters doet boekje open over lopende zaak tegen ex Marco Borsato

Leontine Ruiters doet boekje open over lopende zaak tegen ex Marco Borsato
Dinsdag 15 November 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Leontine Ruiters en Marco Borsato waren bijna 22 jaar getrouwd toen ze in 2020 uit elkaar gingen. De zanger werd namelijk beschuldigd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij ‘The Voice of Holland’.

Zowel Leontine als Marco hebben dus allesbehalve makkelijke tijden achter de rug. Met Leontine gaat het ondertussen gelukkig een pak beter. Zij vond onlangs opnieuw de liefde bij multimiljonair John Huiberts en is nog steeds tot over haar oren verliefd. “Ik zit heel goed in mijn vel, ben blij en ik ben lekker aan het werk”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Voor haar ex Marco zit het leven iets minder goed mee. Het onderzoek naar de beschuldigingen aan zijn adres is volop aan de gang. Maar volgens Leontine doet hij wel enorm zijn best om zijn leven weer op de rails te krijgen. “Hoewel dat natuurlijk moeilijk is omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt”, gaat ze verder.

Het onderzoek tegen Marco zal nog heel wat tijd in beslag nemen. “Maar ik heb er alle vertrouwen in”, denkt Leontine er het hare van. Volgens haar komt alles wel weer goed. “We zijn als gezin, weliswaar in een andere vorm, nog steeds heel sterk”, besluit ze. “Daar ben ik heel dankbaar voor en blij mee.”

TAGS  I  Marco Borsato  I  Leontine Ruiters