-->

'The Voice'-kandidate Jessica haalt fel uit naar coach Mathieu Terryn

'The Voice'-kandidate Jessica haalt fel uit naar coach Mathieu Terryn
Dinsdag 15 November 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het gaat als een sneltrein in ‘The Voice van Vlaanderen’. De Knockouts zitten er alweer op en de overgebleven kandidaten nemen het vanaf vrijdag tegen elkaar op in de Battles. Het scheelde geen haar of kandidate Jessica had de volgende ronde niet gehaald.

De Knockouts waren een serieuze afvalrace. De coaches gingen van veertien teamleden naar zes. Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn moesten dus enkele lastige knopen doorhakken. Zo besliste de laatste om Jessica niet meteen mee te nemen naar de volgende ronde.

Het was bijna over and out voor Jessica. Gelukkig voor haar was coach Jan nog op tijd om haar te stealen. Zo stootte ze alsnog door naar de Battles in Team Jan. Maar over Mathieus keuze om haar te laten schieten, is de kandidate niet te spreken. Ze nam verschillende TikToks op waarin ze scherp uithaalt naar haar voormalige coach.

“Wanneer uw coach u verstoot, maar Koen Wauters en Jan Paternoster u wel willen meenemen naar de Battles”, schrijft Jessica verontwaardigd op TikTok. “Beelmateriaal van ik die Mathieu Terryn weer tegenkom in de backstage nadat hij mij uit zijn team heeft gezet”, klinkt het in de volgende video, waarin ze hem duidelijk geen vriendelijke blik gunt. Aan steun van haar volgers alleszins geen gebrek. Al geeft Jessica in de reacties wel aan dat ze maar een grapje maakt.

Bron: TikTok