Zoon van bekende actrice binnenkort misschien wel te zien in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Zoon van bekende actrice binnenkort misschien wel te zien in 'Familie'

Zoon van bekende actrice binnenkort misschien wel te zien in 'Familie'

In soaps als ‘Familie’ en ’Thuis’ worden aan de lopende band nieuwe personages geïntroduceerd. Zo is in ‘Familie’ Finn onlangs opgedoken, de biologische dochter van Rudi (Werner De Smedt), maar in het echte leven toevallig de dochter van Zjef (Jan Van den Bosch).

De soap durft het begrip ‘Familie’ duidelijk soms wel eens heel letterlijk te nemen. Het zou dan ook zomaar kunnen dat binnenkort nog een van de kinderen van een bekende ‘Familie’-acteur in de reeks opduikt. Sky, de zoon van Karen Damen, zou namelijk maar al te graag in haar voetsporen treden.

Sky is onlangs 12 jaar geworden en slijt nu zijn dagen op de middelbare school. Maar stiekem droomt hij al van een media-carrière zoals die van zijn mama. “Als Sky in de belangstelling kan staan, is hij tevreden. Net als de mama”, lacht Karen, ofwel Vanessa in ‘Familie’, in Story.

Acteren is dus zeker een optie. “Hij zou heel graag eens een rolletje spelen in ‘Familie’, ja”, geeft Karen toe. “Maar misschien moet hij dan eerst eens wat vaker naar ‘Familie’ beginnen te kijken. De kinderen in zijn klas volgen het meer dan hij”, grapt de actrice ten slotte.

Populair

Laatste nieuws