-->

André Hazes zorgt opnieuw voor commotie: "Veel mensen maken zich zorgen"

André Hazes zorgt opnieuw voor commotie:
Dinsdag 15 November 2022 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes heeft weer een ingrijpende beslissing genomen en niet iedereen is daar even blij mee. Er heerst namelijk opnieuw heel wat ongerustheid.

Juicekanalen wisten vorige week al te vertellen dat André Hazes een huis zou hebben gekocht in Wilnis. Nu is dat nieuws ook officieel bevestigd, want Shownieuws is naar daar getrokken om het na te vragen. “De bewoners hebben ons bevestigd dat het inderdaad André is die hun huis heeft gekocht”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Toch is het best opvallend dat André daar een huis koopt. Bovendien zou het zelfs om een twee-onder-eenkapwoning gaan. “Het is wel echt in een straat met veel huizen. Vanuit de achtertuin kijken er minimaal vijf andere huizen in zijn achtertuin”, klinkt het. Hij zal daar dus niet bijzonder veel privacy hebben.

Ook is niet iedereen even positief over André’s aankoop. Zo willen de buren namelijk helemaal geen zanger in de straat. “We spraken ook wat mensen die er in de buurt wonen en die maken zich ook best wel wat zorgen om de rust”, vertelt Bart. Ze willen geen fans aan de deur hebben staan. 

TAGS  I  André Hazes