Staf Coppens en gezin hebben wat te vieren in Zweden: "Dag kan niet meer stuk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf Coppens en gezin hebben wat te vieren in Zweden: "Dag kan niet meer stuk"

Staf Coppens en gezin hebben wat te vieren in Zweden: "Dag kan niet meer stuk"

Staf Coppens, zijn vrouw Monique van der Velden en hun 2 kinderen Beau en Nora wonen nog steeds in Zweden. Op sociale media laat Staf nu zien dat ze iets te vieren hebben.

Staf Coppens en zijn gezin wonen ondertussen al even in Zweden. Daar maakt Staf van zijn grote droom werkelijkheid, namelijk een camping in het midden van de natuur uitbaten. Hun verhuis en hun avonturen konden we al volgen in het tv-programma ‘Camping Coppens’.

Het gezinnetje lijkt het nog steeds erg naar hun zin te hebben in Scandinavië, want een terugkeer naar België staat voorlopig nog niet op de planning. Ondertussen zijn ze al goed ingeburgerd, want ook zij vieren ‘Farsdag’. “Vaderdag in Zweden”, schrijft Staf bij een selfie van zijn gezin. “Ontbijt op bed! De dag kan niet meer stuk. Bedankt Nora, Beau en Monique”, klinkt het.

In de reacties wensen de volgers van Staf hem een fijne vaderdag toe. “Geniet ervan, zo’n mooi gezinnetje”, “Laat je goed verwennen”, “De Zweedse ochtendstond heeft een smakelijk ontbijt in de mond”, schrijven ze onder meer. Ook Dina Tersago laat een berichtje achter. “Enjoy!”, reageert ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws