-->

Diede neemt geen blad voor de mond en geeft ongezouten mening over K3'tje Julia

Diede neemt geen blad voor de mond en geeft ongezouten mening over K3'tje Julia
Woensdag 16 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Over een goede week mag Julia zich al één jaar met trots een K3’tje noemen. Op 27 november 2021 nam ze de fakkel over van Klaasje Meijer. In de finale van ‘K2 zoekt K3’ zag Diede haar grote droom dus in duigen vallen en bij Julia wél tot vervulling komen.

In 'K2 zoekt K3' werd Diede vierde. Nu staat ze alsnog als K3’jte op de planken. Zij neemt samen met Marthe en Julia de resterende shows van hun tour in Nederland voor haar rekening nu de hoogzwangere Hanne op platte rust is. Dat betekent dus wel dat Diede nu zij aan zij staat met haar voormalige concurrente.

Toch bekijkt Diede Julia niet zo. “Dat voelt helemaal niet raar”, wil Diede kwijt in Het Nieuwsblad. Tijdens de zoektocht naar het nieuwe K3’tje klikte het namelijk al erg goed tussen hen. “Sindsdien heb ik Julia zien groeien”, klinkt het. Ze vond het zelf gek dat ze mij moest opleiden, maar het geeft me net een vertrouwd gevoel om naast haar en Marthe te staan”, aldus het tijdelijke K3’tje.

En daar is Julia het voor de volle honderd procent mee eens. “Er was toen nooit sprake van strijd. We gunden elkaar alles”, vertelde Julia in het bericht van Studio 100 dat Diede als Hannes vervangster aankondigde. “Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig”, aldus de blondine.

TAGS  I  K3  I  Julia Boschman  I  Diede van den Heuvel