-->

Stephanie Planckaert in de wolken door fantastisch nieuws over dochter Iluna

Stephanie Planckaert in de wolken door fantastisch nieuws over dochter Iluna
Dinsdag 15 November 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We kennen de Planckaerts natuurlijk allemaal van het populaire realityprogramma ‘Château Planckaert’ op Eén. Hun avonturen kunnen we elke week op de voet volgen. Los daarvan heeft Stéphanie nu enorm goed nieuws te melden over haar en haar dochter.

Stephanie Planckaert en dochter Iluna Timmerman zijn meer dan gewoon twee realitysterren. Ook naast de werf van hun chateau hebben ze hun handen vol. Zo hebben ze allebei een erg creatief kantje. Eerder dit jaar lanceerden ze samen nog een cosmeticalijn. Nu slaan moeder en dochter opnieuw de handen in elkaar.

Heel binnenkort brengen Iluna en haar mama samen hun eerste kledingcollectie uit. Daarvoor zijn ze in zee gedoken met LolaLiza. Dat laat Stephanie zelf weten op Instagram. “Moeder en dochter die samen een selectie maken in LolaLiza. Je kan je waarschijnlijk al voorstellen hoe plezant het was”, schrijft ze op haar verhaal.

“Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen”, besluit Stephanie. Daarom laat ze op Instagram al een glimp van hun collectie zien. Samen met haar dochter houdt ze een heuse fotoshoot om hun LolaLiza-kledij voor te stellen. Donderdag 17 november komt de collectie officieel uit en hangen hun ontwerpen overal in de etalage.

Bron: Instagram Stories