-->

Jiri en Florence zorgen voor aangrijpend keuzemoment in 'Blind Getrouwd'

Jiri en Florence zorgen voor aangrijpend keuzemoment in 'Blind Getrouwd'
Dinsdag 15 November 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jiri ging gisteren met een bang hartje terug naar het stadhuis. Hij wou in ieder geval voor de volle honderd procent voor Florence gaan. Maar hoe zij daarover dacht, was voor hem - en ook voor de kijker - nog een groot raadsel.

Jiri had al langer gevoelens voor Florence. Zijn antwoord zagen we dus al van mijlenver aankomen: ja. Na zijn pakkende liefdesverklaring konden Florence en de kijkers het niet droog houden. “Als er al verwachtingen waren, heb je ze allemaal overtroffen”, zegt Jiri tegen zijn wederhelft. “Je bent zo uniek en de manier waarop we matchen, is zot. Is het misschien te mooi om waar te zijn?”, vraagt hij zich af.

Fuck it, ik verdien te mooi”, besluit Jiri. En daar was Florence het helemaal mee eens. Hoewel ze een grote muur rond zich heeft opgebouwd, zei ze volmondig ja. “Het idee om die vonk te voelen, heb ik losgelaten. Ik heb plaatsgemaakt voor het feit dat ik nú al enorm veel om je geef en nog elke dag versteld sta van onze raakvlakken”, klinkt het bij Florence.

Daarmee zorgde Florence voor een enorme verrassing in alle huiskamers. “Raar eigenlijk, want zo voelden we het zelf niet aan”, vertelt ze nu in Het Laatste Nieuws. Een nee was namelijk nooit een optie voor haar. “Daarvoor vond ik dat er te veel potentieel was tussen ons. Ik wilde wachten tot na het beslissingsmoment en de reünie om onze relatie echt een kans te geven. Ik keek uit naar de rust”, aldus Florence.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri