-->

Einde in zicht voor DJ-duo Kobe Ilsen en Viktor Verhulst?: "Opvolging verzekerd"

Einde in zicht voor DJ-duo Kobe Ilsen en Viktor Verhulst?:
Dinsdag 15 November 2022 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst vormen samen het DJ-duo Ilsen & Verhulst. Kobe deelt nu een opmerkelijke foto die heel wat vragen doet rijzen over hun toekomst samen.

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst zien we tegenwoordig vaak samen achter de DJ-booth staan. Toch zijn ze niet alleen collega’s, want ze zijn ook gewoon echt heel goede vrienden. Dat betekent dus ook dat ze buiten hun DJ-carrière ook nog tijd samen spenderen. Daar deelt Kobe nu een bijzonder plaatje van.

Op zijn Instagrampagina plaatst hij een foto waarop we Viktor te zien krijgen samen met Kobe’s zoontje Magnus. De mama van Magnus, Sara Vermassen, moet meteen wat kwijt over dit kiekje. “Opvolging verzekerd. Nieuw DJ-duo in de maak”, klinkt het op haar Instagramverhaal.

De volgers van Kobe laten in de reacties weten dat hun zoontje er heel schattig uitziet. “Die oogjes, smelt”, “Wat een mooi kindje”, “Super schattig en mooi baby’tje”, klinkt het onder meer. Over Viktor denken ze dan net iets anders. “Ik denk niet dat Viktor er al klaar voor is” en “Je moet er niet bang van zijn”, schrijven ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kobe Ilsen (@kobeilsen)

TAGS  I  Viktor Verhulst  I  Kobe Ilsen  I  Sara Vermassen