Raphaëlla Deuringer heeft slecht nieuws over gezondheid: "Kan dat niet meer aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Raphaëlla Deuringer heeft slecht nieuws over gezondheid: "Kan dat niet meer aan"

Raphaëlla Deuringer heeft slecht nieuws over gezondheid: "Kan dat niet meer aan"

De week is niet zo goed begonnen voor Raphaëlla Deuringer. De realityster laat weten dat het niet zo goed met haar gaat en ze legt direct uit wat er juist aan de hand is.

Raphaëlla Deuringer, die we nog kennen van ‘Love Island’, heeft niet zo’n goed nieuws te melden op haar Instagramverhaal. “Jullie kunnen twee keer raden wie weeral ziek is. Jaja, ons Raph heeft weer prijs”, klinkt het. Nog niet zo lang geleden kampte ze met een longontsteking, maar gelukkig is het nu niet zo erg als toen.

De ‘Love Island’-ster denkt dat ze gewoon een zware verkoudheid heeft. Zo heeft ze hoofdpijn, keelpijn, spierpijn én koorts. “Maar als ik mijn pijnstillers op tijd neem dan is het wel te houden. Ik ben niet meer van plan om tien dagen in mijn zetel te liggen, want dat kan ik echt niet meer aan”, aldus Raphaëlla.

Bovendien is het ook geen corona. “Ik heb een test gedaan. Gelukkig negatief”, bekent ze. Toch vindt ze het niet normaal dat ze heel vaak ziek is. “Ik ben al 23 jaar heel de winter ziek, dat is irritant dus ik heb jullie hulp echt even nodig”, vertelt Raphaëlla. Haar volgers kunnen tips achterlaten voor vitamines en supplementen.

Raphaëlla Deuringer heeft slecht nieuws over gezondheid: "Kan dat niet meer aan"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws