-->

Florence uit 'Blind Getrouwd' openhartig over seks met Jiri: toen is het gebeurd

Florence uit 'Blind Getrouwd' openhartig over seks met Jiri: toen is het gebeurd
Dinsdag 15 November 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

‘Blind Getrouwd’ kent dit jaar twee geslaagde koppeltjes. Na Brecht en Dziubi blijven ook Florence en Jiri maar al te graag getrouwd. Een uitkomst die de kijkers misschien niet meteen hadden verwacht.

Florence en Jiri noemden zichzelf de slakjes van de hoop. Zo traag evolueerde hun relatie. Máár dat heeft wel zijn vruchten afgeworpen. “Ik ben Jiri enorm dankbaar dat hij mijn tempo gevolgd heeft, anders was ons huwelijk wellicht anders gelopen”, geeft Florence toe in Het Laatste Nieuws. Na het keuzemoment viel er een enorme last van haar schouders en kreeg ze al snel vlinders voor Jiri.

Maar ook op het einde van het experiment ging het steeds beter tussen hen. “Buiten de camera's om ging het altijd heel goed tussen ons”, vertelt Jiri. “Naar het einde toe knuffelden en kusten we steeds vaker, maar altijd weg van de lens”, vult Florence aan. Hoewel er in het begin van haar kant geen aantrekking was, is dat duidelijk toch stilaan beginnen te groeien.

Maar seks is er pas na het beslissingsmoment gekomen, bewust. “Ik wilde het niet tijdens de opnameperiode. Erover moeten praten voor de camera had ook niet gewerkt voor ons”, legt Florence uit. Voor haar zijn gevoelens bovendien ook essentieel voor intimiteit. “Maar nu die gevoelens er zijn, ben ik niet meer geremd. Daar ben ik geen seut, hoor”, lacht de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri