-->

Toch nog een hereniging tussen Jana en Christiaan? Ze verklapt zelf het antwoord

Toch nog een hereniging tussen Jana en Christiaan? Ze verklapt zelf het antwoord
Dinsdag 15 November 2022 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren zagen we een erg emotioneel beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’, want Christiaan besloot toch om niet verder te gaan met Jana. Maar, betekent dat echt het einde?

Zowel de fans van ‘Blind Getrouwd’ als Jana zelf hadden nog een sprankeltje hoop dat Christiaan toch nog ja ging zeggen tijdens het beslissingsmoment. Uiteindelijk heeft hij nee gezegd, maar gaan de twee het toch nog proberen te doen slagen? Ze zien elkaar namelijk nog geregeld sinds hun 'Blind Getrouwd'-avontuur.

“Ik wou het wel nog proberen”, bekent Jana aan Het Laatste Nieuws. “Ik was ervan overtuigd dat het leven buiten het experiment zonder camera’s misschien nog voor verrassingen kon zorgen”, legt ze uit. Daarom probeerde ze Christiaan terug te winnen, maar enkele dagen geleden hebben ze toch een drastische beslissing genomen.

“We hebben, allee Christiaan vooral, samen besloten dat het toch niet meer op romantisch vlak zal zijn. We gaan als goede vrienden verder”, onthult ze. Toch breekt die beslissing Jana’s hart. “Het is heel recent, dus het ligt nog heel gevoelig bij mij”, geeft ze toe. “Maar ik respecteer nog altijd zijn neen”, voegt ze er nog aan toe.