'Familie'-acteur Jan Van den Bosch krijgt zware klap te verwerken in huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Jan Van den Bosch krijgt zware klap te verwerken in huwelijk

'Familie'-acteur Jan Van den Bosch krijgt zware klap te verwerken in huwelijk

Jan Van den Bosch is bij het brede publiek beter bekend als Zjef uit ‘Familie’. Hij is in de soap gelukkig getrouwd met zijn man Rudi. De acteur zelf daarentegen heeft minder goed nieuws over zijn relatie.

Jan Van den Bosch en zijn jeugdliefde Fran hebben helaas een punt gezet achter hun huwelijk. Het koppeltje was achttien jaar samen, waarvan drie jaar getrouwd. Samen hebben ze ook twee kindjes: Lou en Sam. Die laatste staat momenteel zelfs naast haar papa op de set van ‘Familie’.

In de zomer van 2019 stapten Jan en Fran nog in het huwelijksbootje. Amper drie jaar later zijn ze al gescheiden. “Begin dit jaar hebben Fran en ik samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel”, wil de ‘Familie’-acteur kwijt in Dag Allemaal. “Mensen veranderen en als je merkt dat je in plaats van naar elkaar toe te groeien uit elkaar groeit, dan moet je beslissingen durven te nemen”, aldus Jan.

Sprake van ruzie of wrevel is er gelukkig niet. Jan en Fran gaan als goede vrienden elk hun eigen weg op. “Ik denk dat we op het juiste moment uit elkaar zijn gegaan, nu het nog als vrienden kon”, gaat Jan verder. Ondertussen is de acteur weer volop aan het daten geslagen. “En dat gaat goed, maar alles op zijn tijd”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws