Leen Dendievel deelt foto's van bolle buik en kondigt fantastisch nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leen Dendievel deelt foto's van bolle buik en kondigt fantastisch nieuws aan

Leen Dendievel deelt foto's van bolle buik en kondigt fantastisch nieuws aan

We kennen Leen Dendievel vooral als actrice, denk maar aan Kaat in ‘Thuis’, en als schrijfster van enkele succesvolle boeken. Bovendien is Leen al bijna 9 jaar gelukkig samen met zanger Udo. Nu heeft de actrice en schrijfster heuglijk nieuws te melden.

Op Instagram doet Leen heel wat commotie ontstaan. Ze heeft namelijk opmerkelijke foto's gedeeld van haar buik die haar volgers meteen deden vermoeden dat er een kindje op komst is. Dat is enigszins ook zo, maar niet zoals iedereen in gedachten heeft.

Leen stelt op deze opmerkelijke manier haar vijfde ‘baby’, het boek ‘Laat angst niet regeren, Asem’, voor. “Vier jaar geleden kondigde ik op dezelfde manier mijn boek ‘Asem’ aan. Ja, ik ben bevallen, van een vijfde boek”, schrijft de auteur onder de foto’s. In dit boek stelt ze zich nog kwetsbaarder op en geeft ze een inkijk in haar leven vol angst- en paniekaanvallen.

Leens volgers reageren alvast laaiend enthousiast. “Je zal hier veel mensen mee helpen”, “Ik heb al veel aan je boeken gehad” en “Jouw boeken zijn echt super”, laten ze weten. Vanaf 22 november ligt haar vijfde kindje in alle boekhandels. “Die ga ik zeker halen”, “Ik ben graag aanwezig op de boekborrel” en “Proficiat met de baby”, klinkt het nog in de opmerkingen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws