Na 'Blind Getrouwd' merkt Brecht enorm nadeel: "Niet bevorderlijk voor relatie" TV en Radio
TV en Radio

Na 'Blind Getrouwd' merkt Brecht enorm nadeel: "Niet bevorderlijk voor relatie"

Na 'Blind Getrouwd' merkt Brecht enorm nadeel: "Niet bevorderlijk voor relatie"

Brecht en Dziubi waren bij de kijker misschien wel het populairste koppel uit dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De mannen kenden een vliegende start én een spetterend einde. Al was het na afloop toch niet allemaal rozengeur en maneschijn.

De vonk sloeg meteen over tussen de Brecht en Dziubi. Dat ze op het einde van het experiment voor elkaar kozen, kwam dus voor niemand als een grote verrassing. Maar dat wil niet zeggen dat alles van een leien dakje liep. Maandenlang moesten ze hun relatie geheim houden en dat viel hen allebei erg zwaar.

“Ondergedoken leven was de zwaarste periode”, geeft Dziubi toe in Story. Samen op restaurant gaan, met vrienden afspreken, sporten… Het zat er allemaal niet in. “Het was echt een hele klus om onze agenda’s op elkaar af te stemmen zonder samen gezien te worden”, wil Brecht kwijt. “Niets samen kunnen beleven is niet bevorderlijk voor je relatie”, besluit hij.

Tot grote spijt van Brecht kroop er zo meteen een sleur in hun relatie. “De avondjes op de sofa voelden aan als een verplichting, dat was onaangenaam”, herinnert hij zich. Hoog tijd dus dat het ‘Blind Getrouwd’-avontuur op zijn einde liep. “We kijken ernaar uit om ons te tonen aan de buitenwereld”, aldus Brecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws