Slecht nieuws voor Jef uit 'De Kotmadam': "Mag blij zijn als ik 80 word" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws voor Jef uit 'De Kotmadam': "Mag blij zijn als ik 80 word"

Slecht nieuws voor Jef uit 'De Kotmadam': "Mag blij zijn als ik 80 word"

Het nieuwe seizoen van ‘De Kotmadam’ liet lang op zich wachten, maar zondag is het eindelijk zover. Dan mogen Jeanne (Katrien Devos) en Mark Verstraete (Jef) weer elke week hun geliefde studenten in hun huis verwelkomen.

Meer dan drie jaar geleden liep het 23ste seizoen van ‘De Kotmadam’ op zijn einde en werd het 24ste ingeblikt. Nu worden de nieuwe afleveringen eindelijk van onder het stof gehaald. Zo maakt Mark Verstraete na lange weer zijn comeback op de buis. En maar goed ook.

Met ouder worden is de acteur namelijk bang om in een zwart gat te belanden. “Ik gun het de jongere mensen, maar de wereld loopt ook vol met oudere mensen die actief willen blijven”, moet Mark van het hart in Story. Onder andere door ‘De Kotmadam’ kon de 74-jarige acteur gelukkig nog lang na zijn pensioen actief blijven. En daar is hij blij mee ook.

Mark kreeg van zijn dokter namelijk niet zo’n goed nieuws te horen. “Ik ben niet de gezondste mens, heb geen ijzersterke conditie. Een dokter heeft me eens gezegd: ‘Jij mag van geluk spreken als je ouder dan 80 wordt’”, gaat hij verder. “Het belangrijkste voor mij is dat ik kan blijven acteren, toch zo veel mogelijk. Dan voel ik me prima en ben ik wél de gezondste mens”, aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws