Marthe wijst 'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester terecht na scherpe kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe wijst 'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester terecht na scherpe kritiek

Marthe wijst 'K2 zoekt K3'-finalisten Amy en Celester terecht na scherpe kritiek

Nu K3’tje Hanne op zwangerschapsverlof is, valt Diede voor haar in tijdens de resterende K3-shows in Nederland. En dat terwijl Diede vierde werd in de grote ‘K2 zoekt K3’-finale. Dat stuitte Amy en Celester, die vóór haar eindigden, serieus tegen de borst.

Diede, die als eerste afviel in de finale van ‘K2 zoekt K3’, vervangt Hanne tegenwoordig op het podium. “Ik vond het eerst ook een gek idee”, geeft K3’tje Julia eerlijk toe in HLN Showbits. “Ik denk wij allemaal.” Dat geldt zeker voor Amy en Celester. Zij werden tweede en derde in de wedstrijd en hadden dus ook een telefoontje van Studio 100 verwacht om Hanne te vervangen.

Dat is dus niet gebeurd. En daar hebben Amy en Celester op sociale media al rijkelijk hun ongenoegen over geuit. Dat de meisjes zo op hun tenen getrapt zijn, kan K3’tje Marthe maar moeilijk begrijpen. “Goh, ik vind dat een moeilijke. Dan moet elke kandidaat wel gedacht hebben: ‘Oh, waarom heeft Gert mij niet gebeld?’”, denkt zij erover.

Marthe snapt wel waarom Studio 100 voor Diede is gegaan. Volgens haar hebben ze echt gekeken naar wie hier de geschikte persoon voor was én dit ook allemaal aankon. Diede dus. Zij vindt het alvast een grote eer dat Studio 100 haar er net uitgepikt heeft. “Maar ik snap natuurlijk wel dat Amy en Celester het jammer vinden”, aldus het tijdelijke K3’tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws