-->

Opmerkelijk: alleen deze 3 BV's mogen schitteren in nieuwe Studio 100-musical

Opmerkelijk: alleen deze 3 BV's mogen schitteren in nieuwe Studio 100-musical
Woensdag 16 November 2022 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Volgend jaar is het eindelijk zover. Dan is eindelijk de Studio 100-versie van hitmusical ‘Les Misérables’ te zien in Antwerpen en Gent. Alleen valt er wel meteen iets op aan de cast.

Eindelijk is de cast bekend gemaakt voor de volgende Studio 100-productie ‘Les Misérables’. Toch is die wel heel opmerkelijk, want er zullen amper Vlaamse gezichten in de musical te zien zijn. Dat komt omdat het merendeel van de rollen vertolkt zal worden door Nederlandse musicalartiesten.

Zo zullen er slechts 3 BV’s te bewonderen zijn in de Vlaamse versie van deze oermusical. Dat komt omdat het Engelse bedrijf Cameron Macintosh Overseas Limited kiest wie er gecast wordt. De gelukkigen zijn Ianthe Tavernier, Nordin De Moor en Jonas Van Geel. Ianthe is alvast enorm blij, dat laat ze zelf weten op sociale media.

“Ik kan het nog steeds niet geloven. Maandenlang geknokt om uiteindelijk dit te mogen zeggen: ik mag de rol van Eponine vertolken in de Vlaamse versie van ‘Les Misérables’”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. Een leuk detail: ze zal de dochter van Jonas Van Geel spelen. “Merci om in mij te geloven”, aldus Ianthe.

TAGS  I  Les Misérables  I  Studio 100  I  Ianthe Tavernier  I  Nordin De Moor  I  Jonas Van Geel