Wordt Tom Waes binnenkort al opa? Hij lijkt het antwoord te verklappen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Tom Waes binnenkort al opa? Hij lijkt het antwoord te verklappen

Wordt Tom Waes binnenkort al opa? Hij lijkt het antwoord te verklappen

De laatste aflevering van ‘Reizen Waes: Wereldsteden’ zit er alweer op. Na alle drukte rond het programma kan de presentator nu misschien wat meer tijd inlassen voor zijn kinderen. Dat is volgens hem nu meer dan ooit nodig.

Tom Waes heeft er weer een prachtig seizoen van zijn kijkcijferhit ‘Reizen Waes’ op zitten. Hij doorkruiste de hele wereld op zoek naar 4 spectaculaire grootsteden. Mumbai, Nairobi, São Paulo en Dubai stonden deze keer op zijn lijst. Een drukke agenda, kan je je vast wel voorstellen. En laat de combinatie daarvan met je gezin nu net niet altijd vanzelfsprekend zijn.

Twee dagen voor de proclamatie van zijn zoon Milo vertoefde Tom bijvoorbeeld nog in het verre Brazilië. Dat wilde de presentator voor geen geld van de wereld missen. “Op alle belangrijke momenten in het leven van mijn kinderen ben ik er. Ze hebben nooit last ondervonden van mijn job”, zegt Tom in Story. Nu vindt hij tijd met zijn kinderen zelfs belangrijker dan ooit.

Nu zijn kinderen 24 en 25 zijn, ziet Tom hen een pak minder. Behalve als er binnenkort misschien een kleinkindje zit aan te komen. Al ziet Tom dat nog niet snel gebeuren. “Milo en Isah zijn in de fleur van hun leven. Ze zijn nog volop hun eigen leven aan het opbouwen”, klinkt het. “En eerlijk gezegd: ik heb ook nog geen goesting om opa te worden”, lacht de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws