-->

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' legt ziel bloot en uit ware gevoelens voor Jana

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' legt ziel bloot en uit ware gevoelens voor Jana
Donderdag 17 November 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het was ongetwijfeld de meest verrassende ‘nee’ in de geschiedenis van ‘Blind Getrouwd’. Hoewel Jana en Christiaan vanaf dag één een overduidelijke klik hadden, eindigde hun sprookjeshuwelijk maandagavond in mineur.

Ze hadden het allebei graag anders gezien, maar helaas is ‘Christjana’ niet meer. De liefde tussen hen daarentegen wel. Op Instagram heeft Christiaan een aangrijpende boodschap voor zijn ondertussen ex-vrouw. “Het begon voor ons als een schitterend verhaal, maar helaas is onze roze wolk doorheen het avontuur zachtjes naar beneden gekomen en belandde ik terug met mijn voeten op de grond”, begint hij zijn tekst.

Hoe hard hij ook geprobeerd heeft, het heeft niet mogen zijn. “Het gevoelsmatige bleef verder uit en het werd moeilijk om die roze wolk weer naar boven te krijgen”, moet Christiaan toegeven. Toch is hij trots op het prachtige parcours dat ze samen hebben afgelegd en houdt hij aan Jana alleen mooie herinneringen over.

“Ik voelde wel hoe ik groeide als mens. En hiervoor kan ik maar één iemand bedanken”, bekent Christiaan. En dat is Jana. Hij bedankt haar dan ook uitvoerig voor alles wat hij van haar heeft geleerd. “Wij hebben ongelooflijk veel gepraat, gelachen en mooie momenten meegemaakt. Met opgeheven hoofd gaan we als vrienden verder”, schrijft hij uit zijn hart. “Het beste wat mij ooit is overkomen”, moet hij besluiten.

Bron: Instagram

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana