Metejoor kan bijna niet geloven wat hij te horen krijgt: "Heel veel schrik" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor kan bijna niet geloven wat hij te horen krijgt: "Heel veel schrik"

Metejoor kan bijna niet geloven wat hij te horen krijgt: "Heel veel schrik"

Het gaat hard voor Metejoor. De zanger is enorm populair geworden, waardoor zijn management opnieuw een grote beslissing heeft genomen. Toch stond hij daar niet meteen voor te springen.

Weinig andere Vlaamse artiesten die zo’n succesvol jaar hebben gehad als Metejoor. Zo heeft hij opgetreden voor heel veel mensen over het hele land. Om dat te vieren, kondigde hij zo’n twee weken geleden aan dat hij volgend jaar in het Sportpaleis zal staan. Bovendien zouden de kaarten nu al de deur uitvliegen.

Daarom heeft de zanger nu opnieuw erg goed nieuws voor zijn fans, want er komt een tweede show in het Sportpaleis. Ja, het is echt waar!, schrijft hij enthousiast op zijn Instagrampagina. Toch had hij zelf eerst grote twijfels over deze grote beslissing. Daar vertelt hij meer over aan Het Laatste Nieuws.

“Een tweede concert had ik oprecht niet verwacht”, bekent hij. Toen hij zijn eerste optreden aankondigde, was hij niet zeker of er wel genoeg kaarten verkocht zouden worden. "Ik had heel veel schrik", geeft hij toe. Maar toen de organisatoren zeiden dat nu het perfecte moment was om een tweede show aan te kondigen, kon zijn geluk niet op. “Dat gaat echt heel leuk worden”, aldus Metejoor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws