-->

Jana moet nog wat kwijt over de ja-brief die ze niet voorlas in 'Blind Getrouwd'

Jana moet nog wat kwijt over de ja-brief die ze niet voorlas in 'Blind Getrouwd'
Woensdag 16 November 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Tijdens het beslissingsmoment van Jana en Christiaan konden we zien dat Jana twee brieven had meegenomen. Maar wat is er gebeurd met die ja-brief? Daar vertelt ze nu zelf meer over.

Hartverscheurend. Dat vonden veel kijkers van de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’, vooral dan van het beslissingsmoment van Jana en Christiaan. Ondanks dat de twee zo goed gestart waren, mocht het toch niet baten. Christiaan zei uiteindelijk toch nee, maar daar had Jana zich niet volledig op voorbereid.

Op voorhand liet ze al weten dat ze de finale beslissing bij Christiaan legde. “Zegt hij 'ja', dan zeg ik ook met volle overtuiging 'ja'. Zegt hij 'nee', dan snap ik het volkomen”, zei ze eerder al. Daardoor had Jana dus ook twee verschillende brieven geschreven voor het finale beslissingsmoment. Al had ze eigenlijk toch gehoopt dat hij 'ja' ging zeggen. 

Toch weet niemand wat er juist gebeurd is met die andere brief. "Die is in mijn handtas gebleven en ik heb die hier nog liggen. Maar ja, die is nooit boven gekomen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Ook Christiaan heeft de brief nooit gelezen. "Hij heeft daar niet achter gevraagd en hij weet dus niet wat daarin staat", bekent Jana.