Camille heeft de liefde gevonden én ze stelt meteen haar nieuwe vriendje voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille heeft de liefde gevonden én ze stelt meteen haar nieuwe vriendje voor

Camille heeft de liefde gevonden én ze stelt meteen haar nieuwe vriendje voor

Al langer gingen er geruchten de ronde over Camille’s liefdesleven, maar nu maakt de popster zelf het geweldige nieuws bekend. Ze heeft namelijk een relatie en ze onthult ook meteen wie de gelukkige is.

Het gaat Camille voor de wind. Na een zeer succesvol jaar stond ze onlangs nog vijf keer in de Lotto Arena, maar ook in haar privéleven gaat het goed. Zo maakt ze vandaag bekend dat ze een nieuwe vriend heeft en dat is geen onbekende. Niemand minder dan haar roadmanager Dino Verhelst mag Camille zijn vriendin noemen.

“Dino en ik zijn nu een koppel en we hebben het heel leuk samen. Na de Lotto Arena trokken we samen naar Parijs om even weg van alle drukte tijd met elkaar door te brengen”, klinkt het. Daar deelt ze nu enkele kiekjes van op haar Instagrampagina. "Geen betere plaats dan Parijs om de romantiek te vieren", aldus Camille.

Camille krijgt al snel heel veel lieve reacties van haar fans op dit leuke nieuws. “Liefies”, “Proficiat!”, “Cute”, “Te lief”, “Omg, zo blij voor jou”, “Je verdient dit echt, Camille. Veel geluk samen”, “Jullie zijn echt voor elkaar gemaakt” en “Ik gun je alle liefde en geluk van de wereld”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws