-->

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt of ze al met iemand anders aan het daten is

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt of ze al met iemand anders aan het daten is
Donderdag 17 November 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jammer genoeg was er geen happy ending voor Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’, maar hoe zit het nu met het liefdesleven van Jana? Daar onthult ze in een nieuw interview meer over.

Eerder deze week konden we eindelijk kijken naar het finale beslissingsmoment van Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’. Ondanks dat het in het begin erg goed ging tussen de twee, besloot Christiaan toch om niet verder te gaan. Dat kwam hard aan bij Jana, want zij wou het wel nog proberen.

Bovendien maakte Jana ook nog zelf bekend dat ze Christiaan na ‘Blind Getrouwd’ probeerde terug te winnen. Ze dacht dat het misschien toch nog ging lukken zonder al de camera’s. Zo zouden ze opnieuw even gedate hebben, maar ze gaan nu verder door het leven als goede vrienden.

Betekent dat ook dat Jana al opnieuw aan het daten is? “Nee, ik ga dit eerst een plekje geven”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb heel veel geleerd over mezelf, wat dat ik sowieso ga meenemen als ik terug zou daten met iemand. Maar voorlopig ga ik eerst dit afsluiten”, klinkt het.