-->

Stephanie Planckaert zet samen met haar gezin de hele winkel op stelten

Stephanie Planckaert zet samen met haar gezin de hele winkel op stelten
Zaterdag 19 November 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stephanie Planckaert deelt opnieuw enkele opmerkelijke beelden op sociale media. Zo krijgen we een filmpje te zien van haar gezinnetje in een meubelwinkel en ze hebben duidelijk heel veel plezier.

Sinds kort schittert de familie Planckaert terug op tv, want het langverwachte nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’ is begonnen. In deze reeks kunnen we de avonturen volgen van de warme familie, maar ook op Instagram kunnen fans het leven van de Planckaerts volgen.

Stephanie Planckaert, de dochter van Eddy Planckaert, deelt maar al te graag beelden van haar gezin op Instagram. Zo toont ze geregeld wat ze doen in hun vrije tijd. Deze keer gaat ze samen met haar man Christopher Timmerman en hun zoon Mageno naar de Ikea en dat loopt toch een beetje uit de hand.

In een filmpje zien we onder meer hoe Stephanie door het magazijn rent en stept op de winkelkar. Ook haar man Christopher lijkt zich te amuseren. “Gelukkig is er een volwassene bij”, waarmee Stephanie verwijst naar haar zoon Mageno die zich wel serieus kan houden.