-->

Prinses Kate ziet er plots totaal anders uit: "Waarom ziet ze er 65 uit?"

Prinses Kate ziet er plots totaal anders uit:
Donderdag 17 November 2022 - 19:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De Britse prinses Kate stond deze week op de voorpagina van de krant ‘Daily Mirror’, maar daar komt heel veel kritiek op. Ze is bijna onherkenbaar op de foto die de krant heeft gebruikt.

Prinses Kate woonde vorige week verschillende herdenkingen bij op 11 november. De krant ‘Daily Mirror’ plaatste haar daarom op de cover van de krant, maar er komt nu heel veel commentaar op die foto. De krant zou het plaatje van Kate namelijk gefotoshopt hebben, waardoor de vrouw van prins Harry er een pak ouder uitziet.

“De foto werd opgelicht omdat Kate's grote, zwarte hoed een schaduw over haar gezicht wierp”, schrijft Het Laatste Nieuws. Toch is het resultaat geen groot succes, zeker niet als de originele foto er naast staat. De krant heeft zelf nog niet gereageerd op deze heisa, maar op Twitter wordt er wel veel over geschreven.

“Dit is een verschrikkelijke foto van haar”, “Ze ziet er ouder uit dan haar schoonvader”, “Is dat Camilla of Kate?”, “Wat hebben ze met haar gezicht gedaan?”, “Wie heeft deze foto gemanipuleerd?” en “Waarom lijkt het alsof haar gezicht gefotoshopt is om eruit te zien als een oude vrouw?”, klinkt het onder meer.

 

TAGS  I  Prinses Kate