Laura Tesoro zet grote stap en maakt geweldig nieuws bekend: 'Onbeschrijfelijk' TV en Radio
TV en Radio

Laura Tesoro zet grote stap en maakt geweldig nieuws bekend: 'Onbeschrijfelijk'

Laura Tesoro zet grote stap en maakt geweldig nieuws bekend: 'Onbeschrijfelijk'

Momenteel is Laura Tesoro nog te zien als vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’, maar nu krijgt de zangeres nog goed nieuws te horen. Binnenkort duikt ze opnieuw op in een nieuw VTM-programmma, en niet zomaar eentje.

Binnenkort verschijnt er een gloednieuw programma met Laura Tesoro in de hoofdrol. De zangeres wordt volgend jaar de gastvrouw van ’Starstruck’, een talentenshow waarin onbekende Vlamingen even omgetoverd worden in echte wereldsterren. Zo zullen onder andere Lady Gaga, Elton John en Freddie Mercury de revue passeren.

“Het is een geweldige show met hoog feelgoodgehalte, kijk- en luisterplezier voor de ganse familie en optredens die tot de verbeelding spreken”, kan Laura al verklappen in Het Laatste Nieuws. Een show met alles erop en eraan, zoals ze het graag heeft. “Het gaat over passie voor muziek, dus ik voel me daar heel erg thuis”, klinkt het.

Laura stond al vaker als presentatrice op het podium, dus ze hoeft de kneepjes van het vak niet meer te leren. Denk maar aan ‘Belgium’s Got Talent’ of ‘Tien Om Te Zien’. Maar deze keer staat ze er voor het eerst helemaal alleen voor. Een grote sprong voorwaarts dus voor Laura. “Spannend, zo zonder Koen Wauters”, zegt ze. “Dat ik van VTM dat vertrouwen heb gekregen, is onbeschrijfelijk.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws