-->

Alweer nieuwkomer in 'Thuis': "Ben benieuwd wie haar zal spelen"

Alweer nieuwkomer in 'Thuis':
Donderdag 17 November 2022 - 12:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

‘Thuis’ zou ‘Thuis’ niet zijn, als er niet geregeld eens een nieuw personage zijn gezicht liet zien. Zo gaat dat nu eenmaal bij soaps. Als we de trouwe kijker mogen geloven, zien we binnenkort al het zoveelste nieuwe gezicht in de soap.

Fans moesten dit én afgelopen seizoen alweer van heel wat vaste personages afscheid nemen. Denk maar aan Tania, Kobe, Robrecht en Chris. Dat om plaats te maken voor nieuwe verhaallijnen. Zo kon ook een hele resem nieuwe personages zijn intrede doen: Vicky en Vince bijvoorbeeld, of de comeback van Veerle en Katrien.

“En ik weet al wie het volgende nieuwe gezicht in ‘Thuis’ zal zijn”, schrijft een trouwe kijker in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. Niemand minder dan Elke, de mama van Joren (Mathieu Carpentier). “Dat dacht ik ook meteen”, “Zij verschijnt sowieso ten tonele” en “Ik ben benieuwd wie de rol van Elke zal spelen”, geven enkele fans hem gelijk.

Elke kwam deze week inderdaad vaak ter sprake. Veerle (Karin Tanghe), die aan het dementeren is, verwarde Simonne (Marleen Merckx) namelijk al meermaals met Jorens mama. Zij verdween een hele tijd geleden uit Jorens leven. Zowel hij als de rest van de familie heeft dan ook geen al te goede band met Elke. Stof voor een interessante nieuwe verhaallijn dus.

TAGS  I  Thuis  I  Karin Tanghe  I  Marleen Merckx  I  Mathieu Carpentier