Speelt Camilles drukke agenda haar relatie nu al parten? Intimi vertellen meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Speelt Camilles drukke agenda haar relatie nu al parten? Intimi vertellen meer

Speelt Camilles drukke agenda haar relatie nu al parten? Intimi vertellen meer

Camille is smoorverliefd en iedereen mag het weten. De jonge zangeres deelde het heuglijke nieuws woensdag mee op haar socials. Ze stelde meteen ook haar nieuwe vriend Dino voor.

Na haar vijf spetterende Lotto Arena -shows, genoot Camille met haar nieuwe vlam van een gezellig weekendje Parijs. “Geen betere plaats om de romantiek te vieren. Het was zalig om dat met Dino te mogen doen”, vertelt Camille in haar VTM-docureeks ‘Ik ben Camille’. Maar eens terug in het land, begint het echte leven weer. En daar hoort voor de zangeres een drukke agenda bij.

Al zullen de tortelduifjes elkaar niet al te veel moeten missen. Dino is namelijk een van Camilles tourmanagers, waardoor hij dus vaak genoeg met haar op pad is. Bovendien heeft hij daarnaast zelf zijn handen vol met zijn carrière in de horeca. Hij wil vooral ondernemen en is aan zijn toekomst aan het bouwen”, horen we van hun dichte kring in Camilles documentaire.

Een drukke agenda is dus ook Camilles vriendje niet vreemd. De love birds lijken erg goed te weten waar ze aan beginnen. Daarom passen Camille en Dino volgens intimi ook zo goed samen. “Ze zijn beiden gedreven jongeren die willen dat het vooruitgaat in het leven. Een topkoppel”, klinkt het. Zaterdag kan je het tweede deel van Camilles documentaire meepikken op VTM. Daarin komen we nog meer te weten over haar nieuwe liefje.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws