Marthe en Julia doen verrassende uitspraken over Hanne: "Wil ons nog niet zien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe en Julia doen verrassende uitspraken over Hanne: "Wil ons nog niet zien"

Marthe en Julia doen verrassende uitspraken over Hanne: "Wil ons nog niet zien"

K3’s nieuwste album ‘Vleugels’ kwam eergisteren uit, dus er moet gewerkt worden. Promo voeren moeten Marthe en Julia helaas wel zonder de hoogzwangere Hanne doen. Ze stonden er dus weer alleen voor.

Gelukkig kent Julia, die zich eind deze maand al één jaar een K3’tje mag noemen, ondertussen de kneepjes van het vak. “Julia stáát er en daardoor kunnen we zo'n persdag met twee ook gewoon aan”, vertelt Marthe in Het Laatste Nieuws. Al werd hartsvriendin Hanne wel gemist. “We hebben 'Vleugels' met drie ingezongen. Dan wil je het resultaat ook sámen voorstellen”, klinkt het.

“Alles gaat goed met de baby, maar het K3-leven is voor haar op dit moment te hectisch”, geeft het zwartharige K3’tje toe. Tot eind januari moeten Marthe en Julia het nog met zijn tweetjes doen. In februari kunnen ze Hanne dus weer in hun armen sluiten. En dan beginnen ze meteen te repeteren voor alweer een niéuwe show.

Maar natuurlijk zullen de meisjes niet tot februari moeten wachten om Hanne terug te zien. Ze kijken er enorm naar uit om als “tantes” Hannes kleine spruit te mogen verwelkomen. “We zouden het liefst deze eerste dagen al naast het bedje willen staan”, klinkt het bij Marthe. “Maar ik denk niet dat Hanne er ons al bij wil hebben”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws