Marthe en Julia kondigen fantastisch nieuws aan over mede-K3'tje Hanne Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe en Julia kondigen fantastisch nieuws aan over mede-K3'tje Hanne

Marthe en Julia kondigen fantastisch nieuws aan over mede-K3'tje Hanne

De K3’tjes hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Hoewel hun agenda’s vol stonden met optredens, vonden ze toch nog de tijd om een gloednieuw album op te nemen: ‘Vleugels’. Dat kan je vanaf vandaag overal beluisteren en dat moet gevierd worden.

Marthe en Julia zijn hun nieuwe plaat volop aan het promoten. Opnieuw met zijn tweetjes. Hanne is hoogzwanger en kreeg platte rust voorgeschreven. Ook zulke persmomenten zijn momenteel te hectisch voor haar. “De gezondheid van Hanne en die van haar baby'tje krijgen voorrang. Wij trekken ons plan wel met twee”, besluit Julia in Het Laatste Nieuws.

Ook hun resterende shows in Nederland moeten Marthe en Julia zonder Hanne doen. Het roodharige K3’tje moet midden december bevallen en is nog tot eind januari out. Maar in februari is ze weer helemaal terug. En dat is goed nieuws voor de fans.

K3 kondigt met hun nieuwe plaat namelijk ook meteen een nieuwe show aan. En tijdens de ‘Vleugels’-shows zal alles weer als vanouds zijn. Dan schittert Hanne gewoon weer naast Marthe en Julia op het podium. Geen vervanger dus. In februari beginnen de K3’tjes volop te repeteren. Hanne zal er meteen stevig mogen invliegen.

Populair

Laatste nieuws