Pommelien Thijs verrast jan en alleman met heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs verrast jan en alleman met heuglijk nieuws

Pommelien Thijs verrast jan en alleman met heuglijk nieuws

Dit jaar was er voor Pommelien Thijs eentje om niet snel te vergeten. Ze heeft deze zomer op elk podium gestaan. Was het niet met haar monsterhit ‘Ongewoon’, dan was het met de cast van ‘#LikeMe’. Haar muzikale carrière heeft een ongelooflijke boost gekregen.

En dat zal alleen maar verbeteren als Pommelien binnenkort eindelijk haar langverwachte debuutalbum uitbrengt. In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' liet de jonge zangeres al vallen dat ze er volop aan bezig is. Wanneer de plaat uitkomt, weet ze zelf nog niet. Er komt geen haast bij kijken. "Ik wil pas iets uitbrengen als ik er volledig achter sta", besluit ze.

Wat Pommelien wel al kan verklappen, is dat het album volledig in dezelfde stijl zal zijn als haar grote hits ‘Meisjes Van Honing’, ‘Ongewoon’ en ‘Wat Een Idee!?’. Dat belooft dus een immens succes te worden. Bovendien staat er al een gloednieuwe single klaar. En het lijkt erop dat die er sneller aankomt dan we denken.

Tijdens een vragenronde op Instagram vraagt een fan of we bijna een nieuwe song mogen verwachten. Pommelien zwijgt in alle talen. Geheimzinnig als ze is, reageert ze niet op de vraag, maar deelt ze wel een foto van haarzelf op wat zomaar eens de set van een nieuwe videoclip zou kunnen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: Instagram Stories

Pommelien Thijs verrast jan en alleman met heuglijk nieuws
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws