-->

Week na begrafenis van Nicole deelt Hugo opnieuw hartverscheurend bericht

Week na begrafenis van Nicole deelt Hugo opnieuw hartverscheurend bericht
Donderdag 17 November 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Twee weken geleden is Nicole Josy helaas overleden na een dodelijke val. Vorige zaterdag moest Hugo Sigal definitief afscheid nemen van zijn wederhelft. Een zware klap voor de zanger.

De uitvaartdienst van Nicole vorige week kon live gevolgd worden. Het was een prachtig eerbetoon aan de zangeres. Hugo had het zichtbaar moeilijk en stortte zelfs in op haar kist bij een laatste groet. Ook zijn tekst moest door een goede vriend voorgelezen worden omdat hij zelf niet in staat was.

Een week later laat Hugo nog eens van zich horen op Facebook. Hij deelt een hartverscheurend beeld waarop hij de urne van Nicole stevig in zijn handen houdt. "Zo blij dat jij weer thuis bent”, schrijft hij onder de foto. Op de achtergrond zien we een prachtige foto van Nicole en een knuffel van Mickey Mouse, waarschijnlijk een souvenir van hun laatste bezoekje aan Disneyland Parijs. Dat was een van de laatste wensen en uitstapjes van het koppel.

Honderden mensen steken Hugo een hart onder de riem. “Ze zal altijd over je waken”, “Colleke blijft zo toch nog altijd bij jou, alsof ze meekijkt bij alles wat je doet” en “Zo zal je haar altijd rondom jou voelen”, reageren zijn volgers. “Heel veel sterkte, Hugo. Jullie waren en blijven in elk aspect van het leven het allermooiste voorbeeld voor veel mensen, ook voor mij”, schrijft Helmut Lotti nog enkele mooie woorden neer.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Helmut Lotti