-->

BV's klappen uit de biecht over Danira Boukhriss Terkessidis: "Erg jammer"

BV's klappen uit de biecht over Danira Boukhriss Terkessidis:
Zaterdag 19 November 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Danira Boukhriss Terkessidis heeft heel wat mensen omvergeblazen met haar puike prestatie in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Ze mocht zich dan ook meer dan verdiend tot grote winnaar kronen. Al werd ze op sociale media serieus door het slijk gehaald.

Zo zijn er heel wat mensen die Danira te arrogant vonden. “Maar ik ken Danira helemaal niet als arrogant”, klinkt een verraste Nora Gharib in Dag Allemaal. Ze vindt het dan ook enorm spijtig dat mensen oordelen op basis van enkele minuutjes televisie. “Ze heeft een gouden hart. Het is jammer dat mensen vergeten dat deelnemers collega's zijn die elkaar gewoon wat jennen”, besluit de actrice.

Volgens Nora is Danira zelfs een voorbeeld voor velen. “Als vrouw, en dan nog met een kleurtje, zo ver raken maakt van haar een voorbeeld voor veel jonge meisjes”, vindt ze. Dat kan goede vriendin Kat Kerkhofs alleen maar beamen. “Ik heb haar altijd een intelligente vrouw gevonden”, zegt ze in het weekblad. Zonder enige moeite zo ver geraken, dat juicht Kat alleen maar toe.

Verdiend gewonnen dus, dat vindt ook ‘De Allerslimste Mens’-tegenstander Tom Waes. Danira speelde de ex-winnaar na één deelname al naar huis. “Ze was in 2015 al een te duchten tegenstander”, zegt Tom. Hij noemt Danira een uiterst intelligente vrouw die over een immense dosis basiskennis beschikt. Alleen maar lof voor de winnares dus.