-->

Jacques Vermeire maakt bijzonder nieuws bekend: "Ik doe dit voor mijn kinderen"

Jacques Vermeire maakt bijzonder nieuws bekend:
Vrijdag 18 November 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We kennen Jacques Vermeire vooral nog als DDT uit ‘F.C. De Kampioenen’, maar natuurlijk ook als schitterende presentator en komiek. Zijn dochter Julie Vermeire is ondertussen ook geen onbekende meer. Vader en dochter hebben dan ook fantastisch nieuws voor hun fans.

Fans van de familie Vermeire mogen hun beide pollekes kussen. Jacques en co volgen de Planckaerts, de Pfaffs en de Verhulstjes op en pakken uit met een eigen realityshow. In ‘De Vermeires’ kunnen we de avonturen van Jacques en zoon en dochter Maxime en Julie op de voet volgen. Ook voor Laurens Dursin, de vriend van Julie, en hun hond Sunny is er een rol weggelegd.

In hun eigen docusoap laten de Vermeires zich van een compleet andere kant zien. De reeks volgt de familie op belangrijke momenten - zowel professioneel als privé -, máár vooral tijdens hun doordeweekse leventje. “Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv”, kan Julie al verklappen in Het Laatste Nieuws.

De familie staat te popelen om hun avonturen op de wereld los te laten. “Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie”, heeft zoon Maxime erover te zeggen. Jacques zelf heeft dan weer om een heel andere reden toegezegd. “Ik doe dit gewoon voor mijn kinderen”, grapt de acteur. De opnames zijn intussen volop aan de gang, de reeks verschijnt in het voorjaar van 2023 op VTM.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Julie Vermeire  I  Laurins Dursin