Sven Ornelis geeft een update over gezondheid na erg slecht nieuws van dokter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven Ornelis geeft een update over gezondheid na erg slecht nieuws van dokter

Sven Ornelis geeft een update over gezondheid na erg slecht nieuws van dokter

Sven Ornelis kreeg nog niet zo lang geleden een hard verdict te horen van zijn dokter. Sindsdien heeft hij zijn levensstijl volledig veranderd en hij laat nu opnieuw weten hoe het echt met hem gaat.

Gewicht verliezen, gezonder eten en drinken én pilletjes nemen tegen de hoge bloeddruk. Dat was de boodschap die Sven Ornelis te horen kreeg van zijn dokter. Voor hem was dat een duidelijke wake-upcall, want hij is volledig anders beginnen te leven. Enkele weken verder deelt hij nu geweldig nieuws op zijn Instagramverhaal.

“Ik ben alweer bijna tien kilo kwijt”, schrijft Sven trots op zijn blog ‘Would Be Chef’. Hoe hij dat juist heeft klaargespeeld? “Door gezonder te eten, minder te drinken en veel te wandelen. Ik zeg het al jaren: wandelen is gewoon de beste manier om vet te verbranden”, zegt hij. Sven zou nu gemiddeld 17 kilometer per dag wandelen.

“Geregeld een uurtje wandelen, gecombineerd met gezond eten en veel water drinken, zal je gewicht, maar zeker ook je gezondheid dus absoluut ten goede komen”, besluit hij. Bovendien heeft wandelen nog een voordeel. “In tegenstelling tot hardlopen of joggen zijn de risico’s op kwetsuren ook heel wat kleiner”, aldus Sven.

Sven Ornelis geeft een update over gezondheid na erg slecht nieuws van dokter
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws