-->

Na alcoholverslaving van Camilla nu ook slecht nieuws over koning Charles (74)

Na alcoholverslaving van Camilla nu ook slecht nieuws over koning Charles (74)
Zondag 20 November 2022 - 13:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het lijkt helemaal niet goed te gaan met het Britse koningspaar Charles en Camilla. Camilla zou opnieuw zijn gaan afkicken, maar nu lekt er ook opmerkelijk nieuws uit over de nieuwe koning.

Het is al langer geweten dat koning Charles en koningin-gemalin Camilla het niet gemakkelijk hebben sinds het overlijden van Queen Elizabeth. Dat lijkt ook zijn tol te eisen, want volgens enkele insiders zou Camilla onlangs zijn gaan afkicken in India omdat ze opnieuw worstelde met een alcoholverslaving.

Ook met Charles lijkt het niet zo goed te gaan. Zijn personeel klapt uit in de biecht in een nieuw boek ‘The King: The Life of Charles III’ en daarin vertellen ze dat hij heel erg gemeen kan zijn. “Voor iemand die als kind gepest geweest is, vond hij het verdomd leuk om ons te pesten”, klinkt het. Zo zou hij zijn personeel vaak beledigen.

Ondanks dat hij wel aangenaam kon zijn, heeft hij meestal een kort lontje. Daardoor is hij eerder al agressief geworden. Een ex-bediende raakte zijn manchetknoop kwijt en toen barstte de bom. “Hij trok de gootsteen van de muur en smeet hem tegen de grond. Toen bleek dat hij de knoop niet kon vinden, draaide hij zich om en greep hij mij bij de keel”, biecht de ex-bediende op.

TAGS  I  Koning Charles