-->

Jana legt geheimen 'Blind Getrouwd' bloot: zo is het écht gegaan

Jana legt geheimen 'Blind Getrouwd' bloot: zo is het écht gegaan
Zaterdag 19 November 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Afgelopen maandag viel de meest verrassende beslissing van dit ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Jana en Christiaan, die een vliegende start kenden, kozen helaas niet voor elkaar. Daarvoor kijken de kijkers vooral in de richting van Jana.

Snel gepikeerd, vermoeid, vreemde opmerkingen, noem maar op. Het was de kijker én Christiaan opgevallen. Die moest er de laatste tijd helaas wel vaker aan geloven en werd af en toe eens afgesnauwd door zijn vrouw. Al heeft Jana daar zo haar redenen voor.

De opnames vielen natuurlijk pal in de zomervakantie en de kleuterjuf had er dus al enkele zware kampdagen op zitten. “En als ik dan thuiskwam bij Christiaan, waren er altijd camera’s op ons gericht”, legt ze uit in HLN Showbits. “Wij hadden dus nooit meer een moment voor ons twee”, klinkt het. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster haalt daarom ook scherp uit naar de makers.

Dat ze er de laatste afleveringen zo negatief uitkwam, is ook Jana zelf opgevallen. “Dat was zo frustrerend voor mij, want ik heb dat totaal niet zo beleefd”, moet haar van het hart. Jana en Christiaan hebben de laatste weken juist wel nog allerlei leuke dingen gedaan samen. “Maar dat hebben ze gewoon niet meer uitgezonden. Dat vind ik heel jammer, want wij zijn helemaal niet op een heel negatieve toon gestopt”, wil ze alle misverstanden uit de weg.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana