-->

Jana uit 'Blind Getrouwd' geeft eindelijk antwoord: dít stond er in de ja-brief

Jana uit 'Blind Getrouwd' geeft eindelijk antwoord: dít stond er in de ja-brief
Vrijdag 18 November 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De trouwe ‘Blind Getrouwd’-kijker kreeg afgelopen maandag het deksel op de neus. Waar iedereen op hoopte, is geen werkelijkheid geworden. Jana en Christiaan vielen helaas van hun roze wolk en bleven niet getrouwd.

Jana had de finale beslissing in Christiaans handen gelegd. Ze kon zich in beide opties vinden. “Zegt hij 'ja', dan zeg ik ook met volle overtuiging ‘ja’. Zegt hij 'neen', dan snap ik het ook volkomen”, dacht zij erover. Jana had dan ook een ja- en een nee-brief klaar. Helaas moest ze maandag die tweede bovenhalen.

De ja-brief kregen de kijkers én zelfs Christiaan nooit te horen. Die bleef ongeopend in haar handtas zitten. “Christiaan heeft daar niet achter gevraagd en weet dus niet wat daarin staat", biechtte Jana eerder op in HLN Showbits. Dan besluit ze maar zelf te vertellen wat daar nu precies in stond.

"Dat ik Christiaan een fantastische man vind, dat wij op veel vlakken hetzelfde denken en zijn en dezelfde kijk op de toekomst hebben”, wil Jana nu verklappen in TV-Familie. “En dat ik ons traject te mooi vond en er een te goede basis was om het al op te geven”, besluit ze. Jammer genoeg dacht Christiaan er niet zo over. Iets wat Jana tot op vandaag erg zwaar valt.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana