Nog niet eens op tv, maar 'De Vermeires' stuiten nu al serieus tegen de borst TV en Radio
TV en Radio

Nog niet eens op tv, maar 'De Vermeires' stuiten nu al serieus tegen de borst

Nog niet eens op tv, maar 'De Vermeires' stuiten nu al serieus tegen de borst

Goed nieuws voor de fans van Jacques Vermeire en co. Net zoals de Planckaerts, de Pfaffs en de Verhulstjes krijgt nu ook de familie Vermeire een eigen realityshow.

Binnenkort kunnen we op VTM de avonturen van Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Julie en Maxime op de voet volgen. Ook Julies vriend Laurins Dursin en hun labradoodle Sunny zullen opduiken in ‘De Vermeires’. Het gezinnetje trakteert ons op enkele unieke gebeurtenissen, maar vooral op herkenbare doordeweekse situaties.

“Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv”, vertelt Julie Vermeire in Het Laatste Nieuws. Maar een glimp in het leven van het bekende gezinnetje, is dat waar iedereen op zit te wachten? Blijkbaar niet. “Serieus, binnenkijken bij BV’s? Kunnen ze geen deftige programma’s maken?”, lezen we meteen op Facebook.

En daar lijken veel mensen het mee eens. “Jongens toch, zo kunnen jullie veel programma’s maken”, “Wat kan mij het privéleven van die grote ego’s schelen”, “Hier zit niemand op te wachten” en “Het niveau gaat er niet op vooruit”, luiden de harde reacties op Facebook. Gelukkig heeft de familie Vermeire ook heel wat fans die wel staan te popelen om de realityreeks te volgen.

Populair

Laatste nieuws