Metejoor laat voor het eerst in kaarten kijken na roddels over affaire met Julia Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor laat voor het eerst in kaarten kijken na roddels over affaire met Julia

Metejoor laat voor het eerst in kaarten kijken na roddels over affaire met Julia

Het was misschien wel dé roddel van de zomer: Metejoor zou meermaals vreemdgegaan zijn met Julia Boschman. De twee kwamen in een serieuze mediastorm terecht, maar de zanger hield de lippen stevig op elkaar. Nu doorbreekt hij eindelijk zijn stilte.

Afgelopen zomer dropte de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een bommetje van jewelste. Tijdens de opnames van ‘The Voice Kids’ zou Metejoor vreemdgegaan zijn met K3’tje en medecoach Julia. En dat terwijl ze allebei een relatie hebben.

Julia liet er zich in Het Laatste Nieuws onlangs nog voor de eerst keer over uit. “De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit. Daarnaast maakt het voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt”, zei ze klaar en duidelijk. Metejoors manager reageerde wel als de bliksem op de roddels. “Totale onzin”, klonk het bij hem in de krant. Metejoor bleef verdacht stil, maar wil er nu toch wat over kwijt.

Zelf zijn Metejoor en dan vooral zijn vriendin Britt erg gekwetst door de roddels die verspreid worden. “M’n gezin is me ongelooflijk veel waard, het zijn de belangrijkste mensen in m'n leven, en dus probeer ik ze af te schermen van roddels en verhalen die kant noch wal raken”, helpt hij de geruchten meteen de wereld uit in Het Laatste Nieuws. “Mensen hebben geen besef wat de impact daarvan kan zijn. Het kwetst al wie erbij betrokken is en dat wil ik voortaan vermijden”, besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws