-->

Hanne Verbruggen toont pasgeboren zoontje voor het eerst aan de wereld

Hanne Verbruggen toont pasgeboren zoontje voor het eerst aan de wereld
Zaterdag 19 November 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een waterval aan geluk deze week, zeker voor Hanne Verbruggen. Zij is maandag voor de allereerste keer mama geworden. Het K3’tje en haar vriend Jorn kregen een zoontje, Julien. Hanne pronkt er nu voor het eerst mee op haar socials.

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen”, liet Hanne gisteren nog weten toen het heuglijke nieuws op de wereld losgelaten werd. De kleine Julien kwam een kleine maand vroeger dan verwacht, maar zowel moeder als zoon stellen het uitstekend.

“Coucou Julien! Ineens was je daar, ons ventje”, schrijft Hanne verrast op Instagram. Daarbij deelt ze meteen een schattige foto van haar zoontje. De ‘rosse van K3’ is natuurlijk in de zevende hemel. “Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch”, klinkt ze geëmotioneerd.

Nu kruipen de kersverse ouders weer even in hun bubbel om uitgebreid te kunnen genieten van de eerste momentjes met hun pasgeboren kindje. Aan lieve reacties onder de foto geen gebrek. “Proficiat”, wenst Astrid Coppens Hanne toe. “Welkom, lieve Julien”, reageert Dina Tersago trots. “Geniet van de heerlijkste bubbel die er bestaat”, wil ook An Lemmens kwijt. Dikke proficiat ook van onze redactie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__)

TAGS  I  Hanne Verbruggen  I  K3  I  Astrid Coppens  I  An Lemmens  I  Dina Tersago