-->

Zijn Julie Vermeire en Laurins Dursin verloofd? Julie verklapt per ongeluk meer

Zijn Julie Vermeire en Laurins Dursin verloofd? Julie verklapt per ongeluk meer
Zondag 20 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Zo’n goede twee jaar geleden viel Julie Vermeire in zwijm voor Laurins Dursin. De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen en trokken vorig jaar bij elkaar in. Een volgende stap kan niet lang meer uitblijven.

Het goede nieuws voor Julie Vermeire houdt niet op. Binnenkort krijgt ze haar eigen realityshow met haar gezin én mag ze haar eigen juwelencollectie uitbrengen. Over juwelen gesproken, Julie kreeg meteen de vraag of ze zelf niet binnenkort een ring rond haar ringvinger mag dragen. En of haar vriend Laurins die dan óók zelf zal ontwerpen. De influencer heeft meteen een duidelijk antwoord klaar.

“Goh, hij heeft daar geen ervaring in. Er zijn genoeg ringen te koop, zeker?”, geeft Julie toe in Dag Allemaal. “Maar als iemand hem daarin kan helpen, waarom niet? Het maakt een ring wel persoonlijker”, hoopt ze toch stiekem. Al is een verloving volgens Julie nog niet meteen aan de orde. “We zien wel als het zover is”, klinkt ze gerust.

Voorlopig is het perfect zoals het is. “We zijn al heel blij dat ­samenwonen zo goed gaat”, wil Julie nog kwijt aan het weekblad. “Ik doe de was en de plas al sinds mijn vijftiende, dus dat was ik al gewend. Laurins heeft wel het koken overgenomen, want hij is daar gewoon goed in”, aldus Jacques Vermeires dochter. Er komt dus geen haast bij kijken.

TAGS  I  Jacques Vermeire  I  Julie Vermeire  I  Laurins Dursin