Rivaliteit tussen de Leyers-zusjes: "Kan niet opboksen tegen haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rivaliteit tussen de Leyers-zusjes: "Kan niet opboksen tegen haar"

Rivaliteit tussen de Leyers-zusjes: "Kan niet opboksen tegen haar"

Ella Leyers’ carrière is er ongetwijfeld eentje om u tegen te zeggen. Als actrice en presentatrice schittert ze steeds opnieuw op het scherm. Ook de iets jongere Olga Leyers heeft niet te klagen. In Dag Allemaal uit Billie Leyers zich nu bloedeerlijk over haar zusjes.

Niet alleen hebben Ella en Olga er al een heuse mediacarrière op zitten, ze lieten zich al twee keer van hun intelligentste kant zien. In ‘De Slimste Mens’ legden ze destijds een vlekkeloos parcours af. Olga heeft 11 deelnames op haar naam staan, Ella het recordaantal van 18 deelnames. Geen wonder dat ze allebei recent nog terugkeerden in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.

Billie Leyers reisde dus meer dan ooit af naar de opnamestudio van Vlaanderens populairste quiz. Om te supporteren voor beste vriendin Danira Boukhriss Terkessidis, die niet te verslaan was en uiteindelijk won. Maar natuurlijk ook om vol trots haar twee zussen aan te moedigen. En dat vond ze leuk ook. “Want er ging altijd iemand door met wie ik heel close ben’, vertelt Billie in het weekblad. Of het bij haar ook kriebelt om mee te doen?

Niet echt. “Ik kan alleen maar als domme zus uit de bus komen, want ik moet opboksen tegen 11 deelnames van Olga en 18 van Ella”, lacht Billie. Of ze het er slecht van af zou brengen, betwijfelen we. Er zit duidelijk heel wat verstand in de Leyers-genen. Ook papa Jan Leyers zette er enkele jaren geleden een puike prestatie neer. “Maar zeg nooit nooit”, moet Billie besluiten.

Populair

Laatste nieuws