-->

Hanne uit 'Boer zkt Vrouw' nu samen met een vrouw: "Mannen helemaal afgezworen"

Hanne uit 'Boer zkt Vrouw' nu samen met een vrouw:
Zondag 20 November 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Zo’n twee jaar geelden viel Hanne Zoomers in ‘Boer zkt Vrouw’ in zwijm voor kippenboer Frits. Maar hun geluk was van korte duur. Een jaar later ging het koppeltje al uit elkaar. Nu is Hanne opnieuw smoorverliefd.

Na de breuk met boer Frits heeft de ‘Boer zkt Vrouw’-kandidate opnieuw de liefde gevonden, en niet bij een man deze keer. In mei raakte bekend dat Hanne nu samen is met haar vriendin Jaike. Tijdens een vragenuurtje op Instagram is Hannes liefdesleven - niet helemaal onverwacht - het meest besproken thema.

Heel wat nieuwsgierige en verraste volgers vissen natuurlijk naar Hannes nieuwe relatie. Daarover én over haar geaardheid geeft ze nu meer prijs. “Momenteel zijn we zeven maanden samen en ik hoop dat dat zo gaat blijven”, geeft een verliefde Hanne toe. Van mannen moet ze voorlopig niets meer weten. “Momenteel heb ik alle mannen afgezworen, ja”, besluit ze.

Hanne is biseksueel. “Ik wist dus niet wat de toekomst ging brengen”, gaat ze verder. Maar het besef dat ze ook op vrouwen viel, kwam er al snel. “Dat is niet plots gekomen. Het is er altijd ergens onbewust geweest. Maar hoe zeggen ze dat: de juiste persoon op het juiste moment?”, antwoordt ze. Een de juiste persoon heeft ze nu gevonden. “Voor mij zit ik nu op de juiste plek”, aldus Hanne.

Bron: Instagram Stories

Hanne en boer Frits in 'Boer zkt Vrouw', Bron: VTM

TAGS  I  Boer zkt Vrouw  I  Hanne Zoomers