Fans van 'Familie' geloven hun oren niet door dit fantastische nieuws TV en Radio
TV en Radio

Fans van 'Familie' geloven hun oren niet door dit fantastische nieuws

Fans van 'Familie' geloven hun oren niet door dit fantastische nieuws

Gisteren is het wereldkampioenschap voetbal van start gegaan in Qatar. Dat brengt helaas een hoop veranderingen met zich mee voor het uitzendschema op tv. Terwijl de trouwe ‘Thuis’-fans bijvoorbeeld minder goed nieuws kregen, mogen die van ‘Familie’ van geluk spreken.

‘Thuis’-fans hebben niet zoveel geluk. Zij moeten hun favoriete soap nu meepikken om 18.30 uur in plaats van op het normale uur. Voor ‘Familie’ hebben de makers dan wel weer ontzettend goed nieuws. Vanaf vanavond kan de trouwe kijker genieten van extra lange afleveringen.

“Vanaf vandaag duren onze afleveringen 5 minuten langer dan gewoonlijk! En dit nog tot en met het einde van het WK. Wie had gedacht dat die voetbal toch nog van pas zou komen?”, laat de Instagrampagina van ‘Familie’ weten. Fans van de reeks zijn in ieder geval in de wolken. “Yes, yes, yes”, “Super” en “Wat een goed nieuws”, luidt het in de reacties.

Maar het merendeel heeft een andere reactie klaar. Zij lijken door te hebben hoe de vork echt in de steel zit. “5 minuten langer ‘Familie’ of 5 minuten langer reclame?”, vragen ze zich af. “Sowieso langere reclame zeker” en “Dat mensen hier zelfs intrappen”, reageren ze vol ongeloof op het nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws