-->

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' allesbehalve mals voor Jana: "Ongezien"

Victor en Line uit 'Blind Getrouwd' allesbehalve mals voor Jana:
Maandag 21 November 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Je kan Victor van Meerten en Line Verckist nog kennen uit het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Zij waren toen het enige koppeltje dat standhield. Ze weten dan ook als geen ander wat dit experiment met een mens doet. Toch zijn ze niet al te mild voor Jana.

Jana en Christiaan gingen dit seizoen na een vliegende start helaas toch niet als getrouwd koppel verder door het leven. Jana twijfelde te hard, dus ze legde de finale beslissing volledig in handen van haar man. “Ik denk dat dat inderdaad redelijk ongezien is. Zelf had ik dat niet graag gehad”, wil ex-deelneemster Line kwijt in HLN Showbits.

Line neemt geen blad voor de mond. “Ik denk dan: ‘Wil je er niet voor vechten of hoe zit het?’”, klinkt het. Een gevoel dat ook bij haar wederhelft overheerst. “Je ziet bij de mannen wel echt vaker die goede wil om het experiment te doen slagen”, moet Victor van het hart. Terwijl de mannen steeds hun best doen, vindt hij dat de vrouwen te afwachtend zijn en alles op het gemak willen aftasten.

En daarin kan Line Jana wel begrijpen. Zij had het destijds namelijk zelf ook erg moeilijk om zich open te stellen. Maar hoe meer druk je jezelf oplegt, hoe minder kans op slagen, vindt ze. “Daarom is het juist zo nuttig om bij het beslissingsmoment toch ja te zeggen”, wijst ze Jana terecht. Zo kan je elkaar rustig ontdekken, zonder camera’s en zonder druk dat de vlinders er op zes weken moet komen. Zo is het voor Victor en Line in ieder geval goed gekomen.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana  I  Victor van Meerten  I  Line Verckist