-->

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben opnieuw geweldig nieuws te melden

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' hebben opnieuw geweldig nieuws te melden
Maandag 21 November 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jiri en Florence steken het niet langer onder stoelen of banken dat ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Florence deelt nu een bijzonder moment op sociale media.

Veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers hadden niet verwacht dat Jiri en Florence samen gingen blijven na hun avontuur. Toch was het voor hen allebei duidelijk dat ‘nee’ zeggen niet de juiste beslissing zou zijn geweest. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en de twee zijn nog steeds samen.

Bovendien blijft het steeds beter gaan tussen hen. Florence deelt nu een opmerkelijk plaatje op haar Instagramverhaal. Ze kondigt namelijk aan dat ze wat te vieren heeft. “Meme & pepe 65 jaar getrouwd”, schrijft ze erbij. Op de foto zien we haar poseren voor de spiegel samen met enkele familieleden.

Echter is er nog een bekend gezicht aanwezig. Jiri staat namelijk ook op de foto en daar heeft Florence nog wat over te vertellen. “En Jiri zijn eerste officiële familiefeest”, klinkt het enthousiast. Het koppel heeft het duidelijk erg naar hun zin samen en dat mag ondertussen iedereen weten.

TAGS  I  Jiri en Florence  I  Blind Getrouwd